Jilly Cooper - Rutshire krónikák 01. - Lovasok

Jilly Cooper
Rutshire krónikák 01. - Lovasok
 
 
 
A sok szálon futó szerelmi történet a díjugrató sztárok zárt világába enged bepillantást. A lovas hírességek versenyről versenyre járnak, hajtja őket az ambíció, a keserű vetélkedés, a nyerési vágy és a rettegés a bukástól. A regény két főhőse a roma Jake Lovell és az arisztokrata Rupert Campbell-Black.
Az aranykarika-fülbevalós Jake keményen megküzd a győzelmeiért, és gyűlöli a kíméletlen, ám megnyerő Campbell-Blacket, aki játszi könnyedséggel bánik a lovakkal és a nőkkel. Rupert lépten-nyomon megcsalja gyönyörű feleségét, Helent, de azt már nem tudja elviselni, amikor Helen mindezt megelégeli, és lelép egy másik férfival... A helyszín a díjugratók feszült, hősies világa, a regény a vidéki póniversenyektől a nemzetközi díjugratókig sokfelé elkíséri az olvasót, majd a Los Angeles-i olimpián ér drámai véget.

Ha azt gondolja, hogy csupán buja, romantikus jelenetekre, családi csetepatékra, a brit arisztokrácia kulisszatitkaira számíthat Jilly Coopertől - akkor a Lovasok kellemes meglepetést tartogat az Ön számára!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése